Ega eriline blogija ei ole. Aga näha on, et kursus on tasapisi lõpule jõudmas. Mõneti on isegi kahju, et oli tore, aga nüüd on kursus läbi. Ülesannete täitmise juures vb kõige paremaks kogemuseks oli see, et sai ideid, kuidas oma kursust paremini korraldada. On ju õpitud ka omal ajal õpetajaks, kuid veebivõimalused veel sellesse aega veel suurt ei ulatunud. Õigupoolest neid oli, aga nende realiseerimine oli oluliselt keerulisem ja töömahukam. Võibolla kõige veebilikum rakendus oli omal ajal õppida "Hot potatoesi" teste koosatama, et neid siis kusagil veebilehel avaldada. Moodle'it sellel ajal vist veel vähemalt Eestis polnudki. Aga kui isegi e-kursus oli, siis tihtilugu toimetasime rõõmsalt IVAs.

Ka veebi sellel ajal sai veel käsitsi kirjutatud, kuigi selleks ajaks oli tulnud juba tasuta veebilehe kirjutamise rakendusi, kuid need ei olnud sellel ajal veel nii lihtsad, kui praegu. html koodikirjutamisega sai tegelud juba põhikooli - keskkooli ajast - uhh- sõna otseses mõttes algusots ulatub eelmisesse sajandisse.

Ühesõnaga tuleb tunnistada, et praeguseks on palju väga lihtsaid võimalusi, millega saab mitmekesistada õppetööd.


    Üldisest blogist

    Katrin Laas - suur astronoomia fännist TLÜ teadur ja lektor. Iseloomult pigem arendaja ja leiutaja kui juba käidud teed mööda rühkija.
    Blogis kajastatakse üldisi kursusega seotud muresid ja rõõme, mis on pigem seotud protsessi kui ülesannete endaga.

    Arhiiv

    March 2013
    January 2013

    Kategooriad

    All